Gravihel

GRAVIHEL sustav – pobjednik na svim površinama

GraviHEL je visoko profesionalni sustav za miješanje boja za male obrtnike, sastoji se od 23 univerzalne paste (3 aluminija) i trenutno 15 različitih vezivnih sustava. Sustav omogućuje korisnicima miješanje više od 8.350 nijansi u svim razredima kvalitete (RAL, RAL dizajn, NCS, Afnor, British Standard i komercijalna vozila (Mobifleet) formulacije).

Asortiman proizvoda pruža klijentima visoku fleksibilnost i brzu reakciju uz optimalnu razinu zaliha i vrlo niske početne troškove ulaganja za opremu za miješanje i kolorističke alate. GraviHEL proizvodi se odlikuju izvrsnom pokrivnošću, GraviHEL paste su visoko koncentrirane (omogućujući omjer miješanja 90:10 s 1K i 85:15 s 2K završnim premazima).

GraviHEL vezivni sustavi se dodaju u prethodno napunjenu ambalažu od 5 i 20 litara s fiksiranim volumenom. To omogućuje klijentima da koriste različite omjere veziva i paste te idealno prilagode svojim potrebama i budgetu, kao i osiguravanje optimalnog omjera kvalitete i cijene. Pred napunjena ambalaža sa vezivnim sustavom omogućava brzu i jednostavnu pripremu najčešće naručivanih količina (5 i 20 litara).

Kombinirali smo naše iskustvo u koloristici  autoreparaturnih premaza i pripremili opsežnu kolorističku dokumentaciju koja se sastoji od ton karata i postera s karakteristikama boja, upotpunjenog Color Finder-om i COLOR-Cube spektrofotometrima.

Posjetite našu web stranicu za više informacija o GraviHEL Primerima, 1K završnim premazima, 2K završnim premazima, 2K HS završnim premazima, 2K završnim premazima, 2 slojnim završnim premazima i 2K Epoxy premazima.