S.M.A.R.T.

S.M.A.R.T. koncept

S.M.A.R.T. su nova inteligentna rješenja u autoreparaturi, koja se sastoje od profesionalnih i pouzdanih proizvoda koji pružaju konkretne rezultate u području autoreparature. Sa S.M.A.R.T. linijom proizvoda Vam predstavljamo kompletno novi koncept autoreparature, koji Vam nudi niz vrhunskih proizvoda za autoreparaturu po povoljnim cijenama uz najbolji profesionalni doživljaj. Sve karakteristike proizvoda osmišljene su kako bi osigurale najvažnije kriterije u autoreparaturnoj industriji – izuzetnu jednostavnost korištenja i vremenski učinkovit proces. Da bismo postigli taj cilj, odlučili smo iskoristiti samo najsuvremenije sirovine, uveli smo novi holistički proces kontrole kvalitete i željno slušamo sve zahtjeve i potrebe naših kupaca, a to ste Vi, s kojima gradimo temelje za kontinuirano poboljšanje naših proizvoda i usluga.

S.M.A.R.T. linijom proizvoda slušamo vaše zahtjeve, nastojimo razumjeti vaše potrebe i okoliš kako bismo Vam pomogli u rješavanju izazova na najbolji mogući način. Svestranost naših proizvoda omogućuje nam prilagodljivi pristup svakom tržištu.

S.M.A.R.T linija proizvoda sastoji se od kitova, zapunjača, bezbojnih premaza, otvrdnjivača, razrjeđivača i sredstava za čišćenje.

Posjetite www.smart-refinish.com kako biste dobili više informacija o S.M.A.R.T.