HELIOS – Član globalne tvrtke proizvođača premaza

Helios je član jednog od vodećih proizvođača boja i premaza na svijetu – KANSAI PAINT Grupe. S proizvodnim, distribucijskim i prodajnim aktivnostima širom svijeta služimo globalnu bazu kupaca. Znanost, pouzdanost i rast najvažnije su vrijednosti koje potiču našea svakodnevno poslovanja i pomažu nam u stvaranju novih proizvoda i usluga koji zadovoljavaju potrebe naših kupaca.

Vi ste naš broj jedan

Helios pametni premazi definiraju visoke standarde zaštite okoliša, know-how, strast za inovacijama i poticaj za kontinuiranim poboljšanjima. Helios Grupa ima tvrtke i proizvodne lokacije smještene u 18 zemalja  i pruža korisničku podršku širom svijeta. Kupci su naš broj 1, a brza usluga jedna je od naših najvećih prednosti, zato su naši lokalni partneri na svim ključnim tržištima uvijek na usluzi. Nudimo različite grupe proizvoda sa širokom paletom proizvoda i rješenja u svim segmentima premaza i mnogim renomiranim robnim markama. Kao stručnjaci za različite tržištne niše, Helios razvija specijalne proizvode po mjeri i za sve potrebe.

Održivi razvoj usklađen s tržišnim zahtjevima

Odjel istraživanja i razvoja Helios Grupe na raspolaganju ima jedan od najbolje opremljenih laboratorija na svijetu, uvijek nastojeći uvoditi nove proizvode i razvijati se u skladu s tržišnim zahtjevima. Načela brige za okoliš i održivosti provode se u svim segmentima istraživanja, razvoja i proizvodnih procesa. Novi proizvodi i rješenja razvijeni su s ciljem smanjenja korištenja resursa i negativnih utjecaja na okoliš smanjivanjem ugljičnog otiska i potrošnje energije. To je način na koji Helios koristi znanje u korist naših kupaca i šire društvene zajednice.

Vodeća pozicija s poznatim brendovima

Helios Grupa nudi širok raspon premaza i rješenja za različite industrije, profesionalne i krajnje korisnike, a okuplja desetke pouzdanih robnih marki. Ponosni smo što zauzimamo vodeće mjesto proizvođača premaza za horizontalnu cestovnu signalizacija u Europi, najvećeg svjetskog proizvođača elektro – izolacijskih lakova, jednog od najznačajnijih europskih proizvođača premaza za željeznice i vodeće tvrtke u segmentu dekorativnih premaza na tržištima srednjoistočne Europe. Helios je također certificirani partner međunarodne automobilske industrije.

Inovacija

Svaki zaposlenik u Heliosu prati naš inovativni duh, što znači da se nikada ne prestaju napredovati i da su uvijek otvoreni za nova znanja. Inovacije su stoga predstavljene na tržištima kao novi proizvodi i usluge, ali se mogu naći i u svim tvrtkama grupe, proizvodnim lokacijama, istraživačkim centrima i unutar svih procesa. Otkrijte više o našim inovativnim proizvodima na našoj stranici Helios Grupe.